HUN | ENG

tréningek - "Bommwhackers"

Interaktív zenei élmény

Céges rendezvények, karácsonyi vacsorák, családi napok, és partnertalálkozók kiegészítő gyakorlataként ideális ez a zenei interaktív élményt nyújtó program. Véget ért a vacsora, a hangulat már alakul, de kellene még valami a teljesség érzetéhez. Ekkor előkerülnek a színes csövek. Vajon mik ezek, és mire jók? A résztvevők elkezdik nézegetni, ütögetni az eszközöket, és kiderül, hogy a csöveknek hangja is van, méghozzá pontosan behangolva. Ez a bommwhackers. Megérkezik a zenész a színpadra és kezdődik a program, a dobolás.

Egyszerű, színes, hangolt csövek, könnyű kezelhetőségének köszönhetően kellemes zenei élményt nyújtanak bárkinek, annak is, aki nem jártas a zene világában. Csapatépítő tréningekhez, CSR programokhoz, családi napra ajánljuk közös zenei élményszerzéshez. Játékos formában, könnyen megtanulhatók rajtuk közismert dallamok!

A bommwhackers egyik legfiatalabb hangszer az ütősök családjában. 1995-ben „találta fel” Craig Ramsell munkája során. Miközben darabolta a PVC csöveket, rájött, hogy a különböző méretű és falvastagságú darabok más és más hangon szólalnak meg, ha nekiütjük őket valaminek, vagy egymásnak. Mint csapatépítő tréning eszköz, csak ezekben az években vált ismertté. Interaktív zenei élmény - a csapat minden tagja egy hang, amelyből összeáll a dallam.