HUN | ENG

jelentkezés és tájékoztató

"Önismereti nyílt tréning - a korlátainkon túli világ!

2016. június 4-5.

Önismeret – a legmélyebb önismeret!

Programunk középpontjában a személyes fejlődésed áll.

Miért van erre szükség?

Azt tapasztaljuk, hogy az egyénekben sokkal nagyobb lehetőség rejtőzik, mint aminek a kibontakoztatására képesek. A személyes kibontakozás hiányában az élet nem lesz teljes, nem lesz maradéktalanul boldog. Ez viszont mindenki vágya, természetes törekvése.

Mit ad az „ÉN és a Többiek” c. program?

Megfogalmazod, és tisztán látod a legfontosabb céljaidat! Ezek nem feltétlenül azok, amiket idáig annak hittél. A céljaidat elérhető közelségben látod. Lehetőséged lesz, hogy szembenézz félelmeiddel. Tapasztalatot szerzel, hogy elég jó vagy, vannak képességeid. Meggyőződést, egészséges önbizalmat kapsz, hogy céljaid elérhetőek.

Miben más az „ÉN és a Többiek”?

Saját tapasztalatodra, élményeidre támaszkodsz. Ez egy intenzív fizikai, szellemi, lelki próbatétel, egy támogató, elfogadó környezetben.

Tűzönjárás programmal kapcsolatosan még több információt, híreket, érdekességeket blog oldlaunkon tesszük elérhetővé: tűzönjárás.blogspot.hu

 

"Én és a Többiek" önismereti nyílt tréning

2016. június 4-5.

„Én és a Többiek” c. program két részből áll.

1. Tréning, melynek időpontja: 2016. június 4-5 szombat 10 órától vasárnap 11 óráig.

2. Tréning lezárás, amelynek időpontja: 2016. június 21. kedd 18 órától 21-óráig.

"Miből áll a program?

• Egyes programrészekben irányítottan beszélgetünk az Önismeret témakörébe tartozó kulcsfontosságú kérdésekről. Mik az aktuálisan titeket leginkább foglalkoztató problémák.

• A beszélgetések között pedig önismeretet fejlesztő gyakorlatokat végzünk. Ezen gyakorlatok azonnal szembesítenek önmagunkkal, korlátainkkal, hiedelmeinkkel. Az átélt élmények pedig erős érzelmi reakciókat váltanak ki, melyeket később meg is osztunk egymással. Ezáltal, egyrészt saját tapasztalatot szerzel, a többiek visszajelzése pedig viszonyítási pontokat ad, és abban is segít, hogy a saját problémáidat más nézőpontból lásd, ezáltal közelebb juss azok megoldásához.

A gyakorlatok, melyek többnyire rendkívüli feszültséget, és izgalmat okoznak a résztvevőkben direkt módon segítik feltárni és feloldani a belső gátakat, amik visszatartanak a fejlődésben, és megmutatják, hogy sokszor az is lehetséges, amit korábban elképzelhetetlennek tartottál. A gyakorlatokon keresztül az eddig számodra talán ismeretlen és kihasználatlan belső erőforrásaidat tudod majd mozgósítani. A feszült helyzetek megélése, és azok – sokszor humoros formában történő – feloldása során pedig fokozatosan közelebb kerülsz társaidhoz. Így válik lehetővé az, hogy csoportként, egymást erősítve, egyéni erőforrásaidat megsokszorozva válj képessé önbizalmad, és ezáltal a világgal szembeni bizalmad megerősítésére.

Gyakorlatok, amiket alkalmazunk: meditáció, koncentráció, mozgásmeditáció, bizalmi gyakorlatok, nyílvesszőtörés, betonvas hajlítás, parázson járás.

A gyakorlatok során megélt tapasztalatokat, élményeket a gyakorlatot követően azonnal megosztjuk egymással.

A program során érintett kérdések az „önismeret, a célok, a céltudatosság, a gátló tényezők, a fókuszált állapot, a koncentráció, relaxáció, meditáció, lélekjelenlét, légzés, tudatosság, tudatos jelenlét.…., és még azokat a kérdéseket is körbejárunk, amik aktuálisan titeket foglakoztatnak.

A kétnapos program záró megbeszélésén összefoglaljuk a tanultakat, valamint számba vesszük a kitűzött célokat. Ezt követően kisebb, 3-5 fős mikro-csoportokat alakítunk. A mikro-csoportok tagjai fogadalmat tesznek egymásnak, hogy az elkövetkezendő 6 hónapban milyen lépéseket tesznek céljaik megvalósítása érdekében. Ezekről később e-mailes levelezéssel, csoportonként szerveződő találkozókon rendre beszámolnak egymásnak.

Az „Én és a Többiek” záró találkozóját 2016. június 21-én (kedd) 18-21 óráig tartjuk meg. Ezen a záró napon, immár oldottabb hangulatban felidézzük az élményeket, levetítjük a programon készült videót és fényképeket, beszámolunk az elért eredményekről, majd ki-ki kedve szerint záróráig mulatozhat.

Merre tovább, hogyan tovább?

A tréning másnapján, vagy a tréningzáró találkozón is lesz alkalmad személyes konzultációra a még nyitva maradt kérdéseid megválaszolására. Ugyancsak lehetőséged lesz az „Én és a Többiek” csoport tagjaiból álló közösséggel továbbra is fenntartani a kapcsolatot.

Részvétel, jelentkezés, tudnivalók.

Részvétel díja: 70.000 Ft/fő

Kedvezményes díjak:

Az árak bruttó árak, Áfa tartalmuk 0%

Jelentkezés módja

Jelentkezéseket enesatobbiek@h-line.hu e-mail címre várjuk.

Jelentkezéskor fizetendő előleg a részvételi díj 50%-a.

Előlegfizetés módja banki átutalással, melynek összegéről a jelentkezés elfogadását igazoló válasz e-mailhez csatoltan díjbekérő számlát küldünk. A részvételi díj fennmaradó részét a programra történő érkezéskor lehet kiegyenlíteni.

Kedvezményes részvétel az e-mail beérkezésének időpontja szerinti. Fizetés határideje a díjbekérő számla megküldését követő 3. munkanap. A program előtt 15 nappal történő lemondás esetén a befizetett díjat visszautaljuk. A részvétel a program megkezdése előtt szabadon átruházható. Amennyiben a program a szervező hibájából elmarad, a befizetett előleg teljes mértékben visszatérítésre kerül.

A részvétel díja tartalmazza a programon való részvétel díját, mindhárom napon, az egyéni munkafüzet díját, program során használt anyagok és eszközök díját, valamint névre szóló oklevél díját.

Tréning helyszíne: Akáctanya - Újlengyel

Az Akác-tanya az M5-ös autópálya mentén közel félúton van Budapest és Kecskemét között.

A szállás és ellátás teljes költsége bruttó 13.000 Ft/fő (reggeli és három fő étkezés).

www.akactanya.hu/

Tréningzáró találkozó helyszíne: MagNet Közösségi Ház - Budapest

www.magnethaz.hu/

A szállás, ellátással kapcsolatos foglalásokat a szervező végzi. A szállás, ellátással kapcsolatos egyéni igényeket a jelentkezéskor egyezetjük. A tréninghelyszín változtatási jogát a szervező fenntartja.

„Én és a Többiek” követése a facebookon:

www.facebook.com/EnEsaTobbiekMeandOthers

Hazai és nemzetközi kitekintés

Önismereti programunkban alkalmazott módszerek több forrásból táplálkoznak. Ezek az ismereteink mára saját tudássá formálódtak az Én és a Többiek c. program részeként.

Akik inspiráltak, nemzetközileg széles körben ismertek, elismertek, vagy hamarosan azzá válnak.

Tonny Robbins; www.tonyrobbins.com

Charles Horton; www.firewalking.com

The Oxford Mindfulness Centre: www.oxfordmindfulness.org

Sebők Zsolt: www.zarandoklat.com

Csattos Ilona:www.csendo.hu

A parázsonjárással kapcsolatos hírek, érdekességek:

www.tuzonjaras.blogspot.hu