HUN | ENG

tréningek - ki kit irányít?

,,Odavezethetsz egy lovat a vízhez,
de nem kényszerítheted arra, hogy igyon." (Monty Roberts)

A filozófusokat mindig is erőteljesen foglalkoztatta az emberi szabadság kérdése, amit hol alapvető szükségletként, hol illúzióként definiáltak. A mostani feszített, szabályozott életünkben a szabadság érzését ritkán élhetjük meg, pedig ha csak egy töredékét is kapjuk, hihetetlen energiákat szabadít fel bennünk.

Mostani tréningünkön hangsúlyosan nem lovas oktatásról van szó. Tréningünkön a ló partner, segítő, aki támogatást ad munkánkhoz, ezzel egy teljesen egyedi, megismétel- hetetlen élményt nyújtva a résztvevőknek.

A lovakkal való munka fejleszti az önkifejezést, kommunikációt, kreativitást, tükröt tart önmagunk érzelmei, érzései, viselkedése elé. Gyakran hamarabb megérzik hangulatunkat, gondolatunkat, félelmeinket, mielőtt az tudatosulna saját magunkban. Hihetetlen hatással van önismeretünkre, a test-tudatosságunkra, érzelmi intelligenciánkra. A lovak azonnali visszajelzést adnak cselekedeteinkről, így motiválva a gyors, és kellőképpen megfontolt helyes döntésekre, pontosabb, tisztább, őszintébb kommunikációra tanítanak.

Ebbe a varázslatos, különleges világba szeretnénk bevezetni a résztvevőket, bízva abban, hogy a könnyed, vidám feladatok, a különleges környezet, a lovakkal való munka mind az egyéni attitűdökre, mind a csoport egészére maradandó, mély, hatást gyakorol.

Hangsúlyosan nem lovas oktatásról van szó, ezen a tréningen a ló partner, segít önmagunk alaposabb megismeréséhez. Fejleszti az önkifejezést, kommunikációt, kreativitást, tükröt tart önmagunk érzelmei, érzései, viselkedése elé. Gyakran hamarabb megérzik hangulatunkat, gondolatunkat, félelmeinket, mielőtt az tudatosulna saját magunkban. Hihetetlen mértékben fejleszti az önkontrollt, önismeretet, test-tudatosságot, érzelmi intelligenciát. A lovak azonnali visszajelzést adnak cselekedeteinkről, így motiválva a gyors, és kellőképpen megfontolt helyes döntésekre. Pontosabb, tisztább, őszintébb kommunikációra tanít. A gondolatoknak, érzelmeknek, viselkedésnek és a kifelé mutató kommunikációnak összhangban kell lennie, mert a zavart egyből lereagálják.